Toerisme Sint-Niklaas stelt nieuwe brochure ‘zomerse avondwandelingen en -fietstochten’ voor

Donderdag 1 juni stelde schepen van toerisme Annemie Charlier en Geert De Bock, teamhoofd van Toerisme Sint-Niklaas, het aanbod van zomerse avondwandelingen en -fietstochten 2017 voor. Nagelnieuw vanaf juni is het initiatief Zondagskuieren.

sized_DSC_0471
vlnr: Geert de Bock, Nicole Fatta, Giovanni Duran, gidsen Danielle en Marie Ange, schepen Annemie Charlier en gidsen Marcella en Willy

Toerisme Sint-Niklaas heeft een gloednieuwe folder uit, met daarin de brede waaier aan zomerse avondwandelingen. Deze wandelingen, speciaal gericht op individuele bezoekers, bieden de gelegenheid om iedere donderdagavond in juli en augustus een verrassend hoekje van Sint-Niklaas te ontdekken.

Negen donderdagavonden lang neemt een stadsgids je op sleeptouw langsheen de mooiste onbekende parels van Sint-Niklaas. Vanaf donderdag 6 juli tot en met donderdag 31 augustus is er weer een rijke waaier aan nieuw ontwikkelde routes en thema’s die team toerisme op jou loslaat.

Elke donderdagavond kan je deelnemen aan een begeleid bezoek of wandeling. Nieuw dit jaar zijn thematische rondleidingen in het kader van 800 jaar Sint-Niklaas, met een bijzondere zijsprong naar ‘moederparochie’ Waasmunster op 24 augustus. Ontdek het volledige aanbod in de nieuwe brochure, beschikbaar bij de logies, diverse stadsdiensten en de Wase diensten voor toerisme. Iedere activiteit start om 19 uur en duurt ongeveer 2 uur.

IMG_20170601_155632573

Het initiatief zondagskuieren speelt nadrukkelijk in op de vraag bij toeristen in de Sint-Niklase logies om op zondag een toeristisch bezoek aan de stad te kunnen brengen, zonder daar vooraf voor te moeten inschrijven. Elke tweede en vierde zondag in juni, september en oktober staat een thematische geleide wandeling op het programma. Deze wandelingen vangen aan om 15 uur.

De prijs bedraagt telkens 2,50 EUR per persoon. Reserveren kan enkel in het toeristisch infocentrum, Grote Markt 45 te Sint-Niklaas en mits kontante betaling. Het toeristisch infocentrum is tot en met zondag 17 september open van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur op weekdagen en bovendien van 10 tot 16 uur doorlopend op zater-, zon- en feestdagen.

U vindt de nieuwe folder met het hele gamma aan begeleide wandelingen bij Toerisme Sint-Niklaas op de Grote Markt in Sint-Niklaas. De boekingen openen op zaterdag 2 juni.

https://www.sint-niklaas.be/vrije-tijd/toerisme

Advertenties