Mister Wok uit Sint-Niklaas verkozen tot beste bezorgrestaurant van België

Het Oosters afhaalrestaurant Mister Wok uit Sint-Niklaas werd verkozen tot beste restaurant door het afhaalplatform Takeaway.com. Een goede reden voor ons van Lekker Uit om eens een bezoekje te brengen aan Mister Wok, gelegen op het kruispunt van de Parklaan met de Grote Peperstraat.

sized_sized_DSC_0012

Mister Wok mag zich een jaar lang het beste bezorgrestaurant van België noemen. Een enorme waardering voor het werk van zaakvoerder Ismael Bourich en zijn team. Mister Wok opende zijn deuren op 12 maart 2017 en sleept na minder dan een jaar de hoofdprijs in de wacht, wat een unicum is.

sized_sized_DSC_0051

Ismael Bourich: “We zijn zeer tevreden en trots met het behalen van deze prijs. Het is een bekroning voor het harde werk dat wij geleverd hebben het afgelopen jaar.

Ik was voorheen actief in de transportsector en was toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb steeds een boontje gehad voor de keuken en wou iets in die richting doen. Ik had mijn oog laten vallen op dit pand en was meteen verkocht. Een Oosters afhaalrestaurant is een gezond en lekker alternatief voor de vele frituren, pizzeria’s en pitazaken die er al zijn.

Wij zijn geen klassieke afhaalchinees, verwacht bij ons geen typische Chinese gerechten, wel een Aziatische keuken waarbij we met verschillende culinaire stijlen, tradities en kooktechnieken werken.”

Bij Mister Wok kun je ter plaatse eten, gerechten afhalen of ze aan huis laten leveren. In het afhaalrestaurant zijn er enkele tafels voorzien voor zij die hun maaltijd ter plaatse willen nuttigen. Het is een gezellig hoekje met talrijke foto’s aan de muur en speciaal voor de kids worden er tekenfilms vertoond op de televisie. Bij mooi weer is er een terras voorzien.

sized_sized_DSC_0096

Ismael is zeer milieubewust, zo worden alle leveringen aan huis gebracht met elektrische fietsen in plaats van bromfietsen. Voorlopig alleen in Sint-Niklaas en Nieuwkerken, de zaakvoerder denkt eraan om een elektrische auto te kopen om zo ook in Belsele, Temse en Waasmunster te kunnen leveren. Naast het winnen van de award heeft Ismael nog een extra elektrische fiets gewonnen, een prijs die totaal past bij het concept van de zaak.

sized_sized_DSC_0057
Schrimp Pops

Mister Wok is een aanrader, je kan er terecht voor fingerfood zoals o.a. huisbereide loempia’s  of scampi’s op diverse wijzen. Je kunt zelf je wok samenstellen of opteren voor één van de zeven gerechten uit Mister Wok’s Selection. Triple Wok, Lady Yuan, Bangkok Pad Thai en Beefed Chicken zijn enkele voorbeelden van gerechten uit Mister Wok’s Selection.

sized_sized_DSC_0068
Huisbereide loempia’s met kip

Wij namen de proef op de som en bestelden ons enkele gerechten. Starten deden we met respectievelijk Spring Rolls, twee huisbereide loempia’s met kip en Schrimp Pops, 10 gepaneerde scampi-balletjes. Beiden worden geserveerd met chilisaus.

sized_sized_DSC_0070
Tripple Wok

Uit de Mister Wok’s Selection koos ik voor de Tripple Wok. Een heerlijk gerecht met scampi’s, kipfilet, rundvlees en cashewnoten. Dit alles met wokgroenten, pak choi, panaeng-curry cocossaus en rijstnoedels.

Mijn man ging voor de Scampi Meets Chicken, bestaande uit scampi’s, kipfilet, curry cocussaus, pinda crumble, pak choi, diverse wokgroenten en eiernoedels.

sized_sized_DSC_0084
Scampi Meets Chicken

De gerechten zijn zeer goed, vers en het zijn ruime porties. Het loont echt de moeite om dit aantrekkelijk, fris en vooral lekker afhaalrestaurant in Sint-Niklaas te ontdekken. De gerechten zijn er helemaal niet duur en er worden dagelijks acties gehouden. Meer info hierover op www.mister-wok.be

Mister Wok

Parklaan 2 A

9100 Sint-Niklaas

Open van dinsdag tot donderdag vanaf 17.00 uur tot 22.00 uur

Vrijdag en zaterdag vanaf 17.00 uur  tot 23.00 uur

Zondag vanaf 17.00 uur tot 22.00 uur

Info: http://www.mister-wok.be of 03/765.07.19

Bekijk HIER alle foto’s

Advertenties