Wereldkampioene Lissa Van Brande siert de covers van de nieuwe toeristische brochures van Sint-Niklaas

on

Lissa Van Brande is dit jaar het toeristisch gezicht van de stad Sint-Niklaas. Lissa is geboren en getogen in Sint-Niklaas. Ze is naast Belgisch en Europees kampioen ook wereldkampioen Sport Aerobics. Sport Aerobics is een explosieve turndiscipline die in ons land nog vrij onbekend is.

“Wanneer ik de vraag kreeg of ik het toeristische gezicht van Sint-Niklaas wou zijn, heb ik geen seconde geaarzeld. Als echte Sint-Niklase vind je mij regelmatig terug in het stadspark, om te wandelen of te trainen. Ook  evenementen zoals de Parkies en de Vredefeesten vind ik zeer fijn, ik hou van samenhorigheid en op zo’n evenementen komen veel inwoners van de stad samen.  Verder hou ik enorm graag van lekker eten. Zo bezoek ik graag de ijssalons van de stad en Het Leugenpaleis is mijn favoriete restaurant”, aldus Lissa.

Nieuwe brochures

De drie nagelnieuwe folders die de toeristische dienst gratis aanbied zijn de inspiratiebrochure ‘Sint-Niklaas in groep 2018’, de toeristische folder voor individuele bezoekers ‘gids vol belevenissen 2018’ en de folder met het horeca-aanbod voor groepen: ‘Samen tafelen 2018’.

sized_DSC_0118(001)
vlnr: Willy Toté, Geert de Bock,, Lissa Van Brande en schepen van toerisme Annemie Charlier

Deze drie publicaties worden gelanceerd bij de start van het Vakantiesalon Vlaanderen. Daarmee zijn de instrumenten klaar voor wie een dagtrip naar of meerdaags verblijf in de Wase hoofstad plant. Nooit eerder bracht het stadsbestuur dergelijke ambitieuze publicaties op de markt om toeristen over te halen Sint-Niklaas te bezoeken.

gidsvolbelevenissen_cover_netto_hiresDe folders werden helemaal herdacht met volledig geactualiseerde info en evenementenkalenders en werden uitgevoerd in een nieuwe stijl, handig formaat en een kwalitatieve papiersoort. Daardoor zijn het echt aantrekkelijke uitgaven geworden, bedoeld om langere tijd te bewaren en te raadplegen. De boekjes zijn ook flink gegroeid: zo telt de nieuwe brochure voor groepen niet minder dan 68 blz. en die voor toeristen in individueel- of gezinsverband zelfs 92 blz.

De folders worden kosteloos verspreid vanaf donderdag 25 januari 2018 op de promotie- en infostand op het Vakantiesalon Vlaanderen te Antwerpen, het Vakantiesalon te Brussel, de provinciale workshop voor groepsuitstappen, alle Sint-Niklase logies en uiteraard bij toerisme Sint-Niklaas, Grote Markt 45 te Sint-Niklaas.

Meer info en gratis exemplaren:

Toerisme Sint-Niklaas – Grote Markt 45 – 9100 Sint-Niklaas

tel. 03 778 35 00

toerisme@sint-niklaas.be

Het toeristisch infokantoor is van half september tot half mei iedere weekdag open van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.

Advertenties