Uit Tip: Lifestylebeurs Tuin & Kasteel in Beveren

on

UNIZO Beveren organiseert voor de zesde keer de lifestylebeurs Tuin en Kasteel en dit voor de derde keer op rij- op het prachtige kasteeldomein Cortewalle. De beurs loopt van donderdag 10 tot en met zondag 13 mei 2018. Donderdag 10 mei werd de beurs plechtig geopend door burgemeester Marc Van De Vijver en Aardbeiprinses 2017 Tjorven Van Wauwe.

sized_sized_DSC_0089

De editie Tuin & Kasteel 2018 heeft een volledige make-over gekregen en werd gerestyled: nieuwer, moderner, hipper, trendy! Met een volledig nieuwe opstelling aankleding hebben de organisatoren een ruimte en openheid gecreëerd waarin de bezoekers vrij en ongedwongen de gehele feestsite kunnen verkennen.

sized_sized_DSC_0109

Centraal staat een open sheltertent waar allerlei activiteiten en muzikale optredens plaats vinden. Met de Gemeentelijke Academie werd een mooi animatieprogramma opgesteld met workshops maak en vlechtwerk en zie jezelf als hofdame of kasteelheer op zaterdag. Vrijdag is er in de namiddag een muzikale festijn met prachtige chansons en een heerlijke band tijdens de nocturne. Zondag is er om 12.30 uur een aperitiefconcert en in de namiddag een workshop kindermusical.

sized_sized_DSC_0110

Dagelijks zullen straattheaterartiesten een glimlach van bewondering en verbazing toveren op de gezichten van de jongeren en de volwassenen met de ballonplooiers,de suikerpoppenfee en straatgoochelaars.

Op zondag is er vanaf 11 uur de CORTEWALLE CLASSIC, een Concours d’Elegance voor klassieke auto’s m.a.w. een Oldtimer show.

sized_sized_DSC_0114

Tuin en Kasteel 2018 geeft een unieke kans – in eerste instantie – aan de Beverse bedrijven om naar buiten te komen met hun kwaliteit, expertise en service. Ook voor de innerlijke mens is er eten en drank voorzien voor ieder wat wils: 7 foodtrucks, een cavabar en een Brasserietent met een groot en mooi overdekt terras.

De inkomtarieven zijn democratisch gebleven en niet verhoogd tegenover drie geleden: de algemene inkom is zes euro en kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen. In voorverkoop betaalt u vijf euro.

sized_sized_DSC_0118

De openingsuren voor het publiek zijn:

vrijdag 11 mei: 13.30 – 22.30 uur (nocturne)

zaterdag 12 mei: 13.30 – 18.30 uur

zondag 13 mei : 11.00 – 18.00 uur

Meer info op www.tuinenkasteel.be

Advertenties