Antwerpen Proeft 2018 enorm succes mede door AEG

AEG is al jaren de hoofdsponsor van Antwerpen Proeft. Ook op de twaalfde editie was AEG aanwezig en konden zowel volwassenen en kinderen deelnemen aan de demonstraties en culinaire workshops, geleid door de grote chef-koks van het merk. Mede dankzij AEG was Antwerpen Proeft editie 2018 opnieuw een voltreffer!

sized_sized_DSC_0168

Gratis kookworkshops AEG Cooking Club

Als bezoeker van Antwerpen Proeft kun je steeds op Antwerpen Proeft een gratis kookworkshop meepikken in de AEG Cooking Club, waarbij je met AEG-combi-stoomovens en -inductiekookplaten topgerechten op tafel tovert.

AEG-chefs leren je alles over de toestellen, recepten en ingrediënten waarmee je aan de slag gaat. Als kers op de taart kun je na afloop proeven van je eigen kookkunsten.

sized_sized_DSC_0148

AEG Baking Lab

Verder kon je in het hagelnieuwe AEG Baking Lab gratis je eigen brood bakken met AEG-stoomovens. Op het einde van de dag konden de deelnemers hun eigen brood mee naar huis nemen.

Young Foodies by AEG

Gratis kookklassen voor kinderen van 7 t.e.m. 12 jaar, samen met AEG-chefs maken de kinderen twee lekkernijen klaar (minipizza, quiche, worstenbroodje, cupcake, koffiekoek, …).

sized_DSC_0172.JPG
Kookdemonstraties, masterclasses en workshops aan AEG Proeft Podium

Naast eten en drinken was er ook dit jaar veel te zien en te doen op Antwerpen Proeft. De gratis kookdemonstraties, masterclasses en workshops aan het AEG Proeft Podium waren opnieuw voltreffers.

sized_sized_DSC_0161

Zo waren er de Omelettenbattles met o.a. Bart De Wever, Carl Huybrechts, Wim Ballieu en Loïc Van Impe. Verder waren er kookdemonstraties en workshops van o.a. culinair auteur Julie Van den Kerchove, Marlies Beckers en Marie Monsieur met topchef Davy Schellemans van restaurant Veranda, topchef Jo Bussels (restaurant Radis Noir), tweesterrenchef Nick Bril (restaurant The Jane), Vlaamse foodpaus Luc Hoornaert en vele anderen.

Meer info over AEG op www.aeg.be/nl-be

Bekijk HIER alle foto’s

Advertenties