Nieuw aanbod zomerse avondwandelingen in Sint-Niklaas

on

Het aanbod van zomerse avondwandelingen 2018 is bekend. Haal gauw de nieuwe folder met het hele gamma aan begeleide wandelingen bij Toerisme Sint-Niklaas. De boekingen openen op vrijdag 1 juni.

Toerisme Sint-Niklaas heeft een gloednieuwe folder uit, met daarin een brede waaier zomerse avondwandelingen. Deze wandelingen, speciaal gericht op individuele toeristen en inwoners, bieden de kans om iedere donderdagavond in juli en augustus een verrassend hoekje van Sint-Niklaas, Nieuwkerken of Sinaai te ontdekken.

Negen donderdagavonden lang neemt een stadsgids je op sleeptouw langsheen de mooiste onbekende parels van Sint-Niklaas. Vanaf donderdag 5 juli tot en met donderdag 30 augustus is er weer een rijke waaier aan nieuw ontwikkelde routes en thema’s die team toerisme op jou loslaat.

Ontdek het volledige aanbod in de nieuwe brochure, beschikbaar bij toerisme Sint-Niklaas, alle logies, diverse stadsdiensten en Wase diensten voor toerisme. Iedere activiteit start om 19 uur en duurt ongeveer 2 uur. De prijs bedraagt telkens 2,50 EUR per persoon. Reserveren kan enkel in het toeristisch infokantoor, Grote Markt 45 te Sint-Niklaas en mits kontante betaling.

Toerisme is open op weekdagen van 9 tot 12.00 uur en van 13 tot 17.00 uur en op zater-, zon- en feestdagen van 10 tot 16.00 uur doorlopend.

Meer info: toerisme Sint-Niklaas – Grote Markt 45 – 9100 Sint-Niklaas – tel. 03 778 35 00 – toerisme@sint-niklaas.be – www.ontdeksintniklaas.be

Advertenties