130.000 bezoekers op de Vredefeesten in Sint-Niklaas

on

De Vredefeesten in Sint-Niklaas editie 2018 was een recordeditie. Dankzij een diverse programmatie en perfecte weersomstandigheden zakten naar schatting 130.000 bezoekers over drie dagen af naar de stadskern van Sint-Niklaas.

sized_sized_DSC_0002

Tot ver buiten de stadsgrenzen konden mensen meegenieten van het spektakel van de 67 overvliegende ballons in vele kleuren en vormen. Op de wereldmarkt van het festival Villa Pace was het koppen lopen en op hun zes podia stonden bands als De Kreuners, Channel Zero, Mellow Mood, J. Bernardt, Dans Dans, Konstantin Sibold en Zwangere Guy. Op het Stationsplein stond een fel gesmaakte nostalgische kermis en ook de Ballonloop kende een groot succes.

sized_sized_DSC_0649_01

Er is geen betere plaats in België om met tientallen ballons op te stijgen dan de grootste markt van het land, die van Sint-Niklaas. Het is een jaarlijks indrukwekkend en kleurrijk schouwspel: luchtballons in vele maten en vormen die het Wase luchtruim kiezen.

sized_sized_DSC_0902

Er zijn de gasballons met hun nostalgische look. De telegeleide minispecialevormballons zijn een leuke attractie voor de allerkleinsten en naast de tientallen heteluchtballons stegen ook de meest indrukwekkende ballons, de special shapes, op vanop de Grote Markt. De ballons konden tijdens het weekend vijf keer opstijgen, een perfecte score en ideale afsluiter van de vakantie!

Bekijk onze fotospecials op onze Facebookpagina

Advertenties